Wednesday, October 10, 2012

GURU MUDA 1 MALAYSIA

Apabila melihat nama saya tertera dalam surat panggilan menyertai program Guru Muda 1 Malaysia di Pusat Kokurikulum Johor hujung minggu ni, satu je yang saya syukuri...

Kementerian mengiktiraf keMUDAan saya!!

Yang lain-lain, saya tak minat.

Layan kayuh kat Plentong off road lagi best.


7 comments:

  1. kalau letak guru tua 1 malaysia.. kompom lengang majlis tu nanti...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kalau dah namanya guru,susah la nak lengan majlis tu.lagi2 menteri plak.tak dtg kang,x psal2 surat tnjuk sebab.

      Delete
  2. kena pergi jugak? jumpa di sanaa. kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena la mkcik..sebab,MUDA..haha..wokeh..kmungkinan jumpa tu 1:4000

      Delete
  3. Oh di Johor pun ade ye? I've joined d one in Kelantan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. di johor yg paling awal rsanya,ckgu...

      Delete
  4. salam, citer skit apa aktvt n program spanjang program GM1M tu, jadi penggerak utama / ajk / fasi atau peserta n ahli biasa ek? tq.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...